FødevareWatch

Ny Emmerys-direktør: Stram konceptstyring og højere omsætning er vejen frem

Den økologiske bagerkæde Emmerys skal have mere fut i forretningen. Selskabets nye direktør drømmer om at åbne butikker i udlandet, men først skal der flere kunder i de danske butikker.

Kim Trier Meyer er vant til at køre mellem 60.000 og 70.000 kilometer hvert år.

Derfor skræmmer det ham heller ikke, at han fremover skal pendle 160 kilometer hver vej mellem hjemmet i Odense og Emmerys hovedkontor i Valby. Timerne på landevejen er en udfordring af mindre karakter, mener den nye adm. direktør i den økologiske bagerkæde Emmerys.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier