FødevareWatch

Rådgiver: "Få nu snakken om lokale fødevarer ud i virkeligheden"

Der er for meget snak og for lidt handling, når det kommer til lokale fødevarer, mener fødevarestrateg Jesper Zeihlund. Potentialet ligger lige for, men producenter og detail skal have det sidste skub, så snakken bliver flyttet fra powerpoint til virkelighed.

Foto: FINN FRANDSEN/Ritzau Scanpix

"Jeg er lige kommet fra et undervisningsforløb på en landbrugsskole, hvor jeg har undervist og talt med en stor gruppe agrarøkonomer, der for størstedelens vedkommende alle var dybt interesserede i, hvordan de kunne skabe ny værdi i de bedrifter, som de var på vej ud i efter uddannelse."

Sådan lyder det indledningsvist, da FødevareWatch spørger Jesper Zeihlund, hvad han for tiden møder i sit daglige rådgivningsarbejde som fødevarestrateg ved Nordisk Center for Lokale Fødevarer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier