Mere fokus på økologi i restaurationsbranchen

Både Økologisk Landsforening og Fødevarestyrelsen vil i 2017 sætte fokus på økologi i restaurationsbranchen, der halter bagefter eksempelvis detailbranchen.
Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix

Økologien i den danske restaurationsbranche er langt fra så udbredt som eksempelvis i detailhandlen og i de offentlige køkkener. Og det skal der gøres noget ved i 2017. Det skriver Berlingske lørdag.

”Vi forventer, at der i 2017 vil være en massiv interesse fra restaurationsbranchen. De skal ikke halte så langt efter de offentlige køkkener og dagligvarehandlen, og derfor sætter vi fokus på det,” siger markedschef i Økologisk Landsforening, Torben Blok, til Berlingske.

Også hos Fødevarestyrelsen er der et ønske om mere økologi i restaurationsbranchen. Herfra lyder det, at man vil kigge på tiltag i samarbejde med branchen, og at den proces går i gang til næste år.

 Ny grøn fond vil lade borgere opkøbe landbrug i krise

 Økologer roser nyt regeringsgrundlag og skruer forventningerne i vejret

 Statstøttede økologer har lavet 230 nye produkter 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også