Danish Crown skruer op for kreaturslagtninger

DC Beef er gennem de seneste år vokset markant og sidder i dag på 65 pct. af oksekødsslagtningerne i Danmark. Frem mod 2021 skal den andel øges endnu mere.
Finn Klostermann, adm. direktør, DC Beef har planer om at skrue op for slagtningerne i fremtiden. | Foto: Danish Crown
Finn Klostermann, adm. direktør, DC Beef har planer om at skrue op for slagtningerne i fremtiden. | Foto: Danish Crown

Som led i den 2021-strategi, som Danish Crown i sidste uge præsenterede for offentligheden, er ambitionerne for koncernens oksekødsdivision også skruet op.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også