Pålægskomet runder vigtig milepæl

Der har været fart på udviklingen af toplinjen i den jyske kød- og pålægsproducent Delika Food Group. Seneste regnskab runder en milepæl af de større, men fremtiden bliver mere rolig, lover koncernchefen.
Foto: POLFOTO/ARKIV
Foto: POLFOTO/ARKIV

Det har til tider været svært at følge med i udviklingen i kød- og pålægsproducenten Delika Food Group, der har hovedkontor i Skanderborg. Især i de seneste tre år har koncernen med koncernchef Kurt Møller i front købt virksomheder op og flyttet, lukket og åbnet nye produktioner over det meste af den jyske halvø.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også