"Vi er ikke slaver af det nye nordiske køkken"

På få år er grød blevet fashionabel spise mere end bare en kedelig og klistret masse. Årsagen kan findes i en afvigelse fra den manifesterede nordiske råvarefilosofi.
Foto: GRØD PR
Foto: GRØD PR
AF KASPER BAATRUP

En granvoksen indian summer brøler ned på parasollernes spændte duge mellem Torvehallerne bag Nørreport midt i København. Heden har fået folk til at trække ind i de svale skygger, hvor de ivrigt sætter gluten- og laktosefri brødprodukter til livs og skyller herlighederne ned med new nordic beer.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også