Nestlé: Stop de store madportioner

Verdens største fødevarevirksomhed slår et slag for mindre madportioner. Det skal reducerede mængden af madspild og nedbringe risikoen for overvægt og fedme.
Foto: Nestlé/PR
Foto: Nestlé/PR

Den internationale fødevarekoncern Nestlé prøver psykologisk at påvirke forbrugeradfærden ved at ændre grænserne for en portion. Det sker ved fysisk at ændre et produkts form eller størrelse.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også