Nyt projekt skal hjælpe fødevareproducenter til mere 'ren' import

Udvindingen af en række fødevarer er forbundet med krænkelse af menneskerettigheder, forurening og korruption. Hvordan sikrer man som virksomhed, at ens råvarer ikke er skabt under de forhold?
Foto: Thomas Borberg/Arkiv
Foto: Thomas Borberg/Arkiv

Importen af produkter som soja, palmeolie og oksekød fra udviklingslande er ofte kædet sammen med miljømæssige problemer og alvorlige konsekvenser for lokalbefolkningen.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også