Frygt for overproduktion af kød i Rusland

Hvis Rusland fortsætter med at producere kød med den fart, de gør nu, vil det resultere i et alt for stort udbud, vurderer flere branchekendere.
Rusland producerer alt for meget kød. | Foto: Colourbox
Rusland producerer alt for meget kød. | Foto: Colourbox

Rusland producerer alt for meget kød i forhold til, hvad russerne spiser. Det skriver Global Meat News.

Landet producerede fra januar til april næsten 800.000 ton kød, hvilket er en stigning på 13,5 pct., når der sammenlignes med samme periode sidste år.

Følg fødevareindustrien tæt – læs FødevareWatchs nyhedsbrev to gange dagligt – tilmeld dig her!

Ruslands import af kød er faldet fra 40 pct. til 10 pct. over de sidste ti år, udtalte Sergei Ushin, bestyrelsesformand for den Nationale Kødforening, i forbindelse med en konference. Samtidig overstiger Ruslands egen kødproduktion nu den globale rate fire gange.

Olien trækker fødevarepriserne med op

Rusland vil forlænge fødevaresanktioner

Kina og Rusland hiver millioner af kaniner op af hatten

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter