FødevareWatch

Nystartet ingrediensdatter indgår skandinavisk partnerskab

Den britiske ingredienskoncern Cornelius’ nordiske datterselskab, som netop er blevet oprettet med base i Silkeborg, har sikret sig distributionsrettigheder til en række produkter i Danmark og Sverige.

Foto: Colourbox

For få uger siden kunne FødevareWatch berette, at den britiske ingredienskoncern Cornelius Group havde oprettet et nyt nordisk datterselskab på dansk grund. Og nu har Silkeborg-baserede Cornelius Nordic ApS så skrevet under på sin første distributionsaftale.

Det skriver Food Navigator.

Ifølge mediet har det nordiske datterselskab, som ledes af danske Per Rehne, nemlig sikret sig distributionsrettighederne til en række produkter fra den franske koncern Tereos i Danmark og Sverige. Det drejer sig om produkterne i porteføljen Tereos Starch & Sweeteners, som dækker over blandt andet stivelse og glukosesirup.

”Det er Cornelius Groups ambition at blive en vigtig privatejet, pan-europæisk distributør inden for de sektorer vi servicerer, og vi er fuldt fokuserede på at øge vores rækkevidde på de store markeder i Europa i de kommende år,” siger Per Rehne, der nu styrer forretningen i Silkeborg, men tidligere har haft har haft titlen European Health & Food Business Manager hos den britiske koncern.

Ifølge Food Navigator har Tereos og Cornelius Group allerede ført samtaler om partnerskabet på ingrediensmessen Food Ingredients Europe i december sidste år. Men selve aftalen blev først underskrevet i den forgangne uge, hvor Tereos’ tidligere partnerskab med den danske ingredienskoncern R2 Group sluttede.

Ingredienskoncern rykker ind i Danmark

Nye hollandske ingrediensejere skifter ud i dansk direktion

R2-direktør: Ny ejer skal sikre nordisk ingrediens-fremstød

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier