FødevareWatch

DI klar med fødevarefremstød i Iran

Dansk Industri lancerer et større eksportfremstød i Iran i 2016, der skal hjælpe de danske fødevarevirksomheder ind på milliardmarkedet. Udenrigsministeren har også planer om et besøg i landet, hvor Nowaco allerede klør på.

Man skal smede, mens jernet er varmt. Derfor er Dansk Industri gået i gang med at organisere et større eksportfremstød for danske fødevareproducenter i Iran. Når de internationale handelssanktioner mod landet ophæves handler det nemlig om at være parat til at indtage det store fødevaremarked, som ifølge handelsorganisationen WTO (World Trade Organization) er 13 mia. dollars værd.

”Vi vil lave et større eksportfremstød i starten af næste år, hvor fødevareområdet kommer til at fylde rigtig meget. Det er et område, hvor der traditionelt i Iran har været stor interesse for danske produkter, og det er også på det område, at de har et stort udækket behov,” fortæller markedschef Jens Holst-Nielsen i Dansk Industri til FødevareWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier