FødevareWatch

Skare-slagteri henter erfaren oksekødsmand som ny direktør

Kødkoncernen Skare har sat en ny mand i spidsen for sit slagteri Århus Slagtehus. Den nye direktør, der har indgående kendskab til branchen fra tidligere chefstillinger, skal vende minus til plus, fortæller Kurt Skare.

Kurt Skare, ejerleder, Skare-koncernen | Foto: Morten Schärfe

Fremover bliver det Søren Rosbjerg Andersen, der skal stå i spidsen for kreaturslagteriet Århus Slagtehus. Slagteriet er ejet af kødkoncernen Skare i Vejen og levere kød til blandt andet Skare Meat Pakkers, der forarbejder kødet for at sælge til detail- og engrosvirksomheder.

Den nye direktør er især valgt, fordi han har et indgående kendskab til området blandt andet fra sin tid som produktionschef i Hjalmar Nielsens kreaturslagteri i Aalestrup, som er ejet af Søren Rosbjerg Andersen bror, Lars Rosbjerg Andersen. De to brødre stiftede i 2008 Himmerlandskød, hvor Søren Rosbjerg Andersen var adm. direktør indtil 2014.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier