FødevareWatch

Gate Gourmet satser på samarbejde med toprestaurant

Fire danske restauranter skal give deres bud på, hvordan man løfter kvalitet af måltidet ombord på flyturen.

Foto: Walter Bieri

Det er formentlig de færreste, der forbinder flyveturens måltid med nogen større kulinarisk oplevelse.

Det vil Gate Gourmet, der leverer catering til lufthavne, imidlertid lave om på med et nyt samarbejde med Singapore Airlines og en dansk toprestaurant.

Ekstra Bladet skriver, at cateringvirksomheden har stillet fire danske restauranter den udfordring at lave en gourmetmenu, der vil blive serveret på ruten København-Singapore.

De fire restauranter er Kiin Kiin, Dragsholm Slot, Studio og Maarbjerg. De skal nu dyste om, hvem der kan lave den mest lækre flymad til langdistance-ruten, inden den endelige vinder kåres på et senere tidspunkt.

”Ambitionen er, at kvaliteten og smagen skal helt derop, hvor passagererne hører englene synge, og dét gerne i et godt samspil mellem det nordiske og asiatiske køkken,” udtaler Tim Lee, skandinavisk chef for Singapore Airlines.

Catering i lufthavne koster storaktører voldsomme tab

Gate Gourmet har tabt 570 mio på ti år

Madbutler ekspanderer i ind- og udland

 

 

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier