Det er formentlig de færreste, der forbinder flyveturens måltid med nogen større kulinarisk oplevelse.
Det vil Gate Gourmet, der leverer catering til lufthavne, imidlertid lave om på med et nyt samarbejde med Singapore Airlines og en dansk toprestaurant.
Ekstra Bladet skriver, at cateringvirksomheden har stillet fire danske restauranter den udfordring at lave en gourmetmenu, der vil blive serveret på ruten København-Singapore.
De fire restauranter er Kiin Kiin, Dragsholm Slot, Studio og Maarbjerg. De skal nu dyste om, hvem der kan lave den mest lækre flymad til langdistance-ruten, inden den endelige vinder kåres på et senere tidspunkt.
”Ambitionen er, at kvaliteten og smagen skal helt derop, hvor passagererne hører englene synge, og dét gerne i et godt samspil mellem det nordiske og asiatiske køkken,” udtaler Tim Lee, skandinavisk chef for Singapore Airlines.
Catering i lufthavne koster storaktører voldsomme tab
Gate Gourmet har tabt 570 mio på ti år
Madbutler ekspanderer i ind- og udland