FødevareWatch

"Det var et spørgsmål om overlevelse. Havde vi ikke solgt, var vi gået til grunde"

Holger Bagger-Sørensen er 3. generation i det tidligere Dandy i Vejle, der runder 100 år på mandag. Tyggegummikongen stod i spidsen for radikale forandringer og skabte rekordvækst, men måtte sælge ud af arvesølvet i 2002.

Holger Bagger-Sørensen, i Vejle kendt som Tyggegummikongen, står omgivet af vortesvin, antiloper og en halv giraf, der hænger ud fra væggen i forhallen.

"Min favorit er bøfler. Tidligt om morgen går du ned til vandhullet, når bøflerne har drukket vand, og så følger du bare sporene ind i bushen. Der føler du virkelig spændingen, for det kan være farlige dyr," siger Holger Bagger-Sørensen og trækker et smil, der kunne nå fra bred til bred over Vejle Fjord.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier