FødevareWatch

Dødsulykke hos Danish Crown

Torsdag mistede en hollandsk chauffør livet i en dødsulykke på Danish Crowns slagteri i den tyske by Essen.

På tragisk vis mistede mistede en hollandsk lastbilchauffør torsdag formiidag livet under sit arbejde på Danish Crowns slagteri i Essen i Tyskland.

Det skriver Danish Crown.

Chaufføren befandt sig ifølge Danish Crown på et læsseområde, da han blev ramt af en af Danish Crowns egne lastbiler. Slagterikoncernen arbejder sammen med det tyske politi om at få klarlagt, hvordan ulykken kunne ske.

Der blev efterfølgende tilbudt krisehjælp til de involverede i ulykken, og dem, som overværede den, og det hollandske transportselskab, hvor den afdøde chauffør var ansat, gør ifølge Danish Crown-meddelelsen hvad der er muligt for at hjælpe de pårørende.

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier