FødevareWatch

Ny redaktør på FødevareWatch

Jørgen Rudbeck er ny redaktør for landets førende erhvervsmedie om fødevareindustrien.

Foto: Lars Bech

Jørgen Rudbeck overtager rollen som redaktør for FødevareWatch. Han erstatter Henrik Tüchsen, der er udnævnt til redaktionschef for Watch Medier, som FødevareWatch er en del af.

Jørgen har været en del af Watch Medier siden 2013 og var med til at starte FødevareWatch sidste forår. Han har siden været en del af den redaktion, der på kort tid har sikret FødevareWatch positionen som det førende erhvervsmedie om fødevareindustrien.

”Jeg ser frem til i samarbejde med resten af redaktionen at fortsætte det arbejde, vi gik i gang med for lidt over et år siden. Vi er allerede kommet længere, end vi turde håbe på, men der er også masser af muligheder for at gøre FødevareWatch endnu bedre og til et endnu mere vigtigt medie for alle med en særlig interesse for fødevareindustrien,” siger Jørgen Rudbeck, der med virkning fra 1. august indtager den nye rolle på redaktionen.

FødevareWatch gik i luften i marts 2014 med ambitioner om at levere uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik med fokus på substansen. Mediet er først og fremmest abonnementsfinansieret, og indtil videre har abonnementssalget overgået forventningerne. I dag er stort set alle betydende aktører i fødevareindustrien blandt abonnenterne.

”FødevareWatch har indtil videre overgået vores ellers optimistiske forventninger – og modtagelsen har bekræftet os i, at der er både plads til og behov for et erhvervsmedie, der tager branchen alvorligt. Men vi er ikke i mål. Jørgens opgave bliver i samarbejde med redaktionen at fortsætte den udvikling, som Henrik Tüchsen satte i gang for lidt over et år siden,” siger Anders Heering, chefredaktør for Watch Medier, der udover FødevareWatch også omfatter søstermedierne EnergiWatch, FinansWatch, MediaWatch, MedWatch og ShippingWatch.

Jørgen er 35 år og var før sin tid på Watch Medier redaktør og skribent for en række tech-magasiner og websites i mediehuset Mediaprovider, ligesom han også med jævne mellemrum optrådte i tv som teknologi – og appekspert. Tidligere i karrieren har Jørgen Rudbeck skrevet bunkevis af nyheder for Metroxpress og Landbrugsavisen.

Privat er Jørgen Rudbeck bosiddende i København, og det meste af fritiden bliver tilbragt i selskab med sønnen og den gravide kæreste. Den står desuden på mountainbike i skovene nord for hovedstaden og løb lidt tættere på hjemmet.

Er du opmærksom på vores nye APP?  Download den her til iPhone og her til Android.

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier