FødevareWatch

Fødevarevirksomheder bør tage ansvar for miljøet

Bæredygtighed bliver et konkurrenceparameter i fremtiden, og derfor bør virksomhederne gå i gang med at omstille sig til en mere grøn produktion, mener Bent Claudi Lassen, viceformand i GUDP-fonden og tidligere Danish Crown-formand.

Fremtiden er grøn. Derfor bør virksomhederne arbejde målrettet mod en bæredygtig produktion, mener Bent Claudi Lassen. | Foto: PR/Foto Service Fyn

Det danske fødevareerhverv bør tage ansvar for den grønne omstilling. Om ikke andet så for sin egen skyld, da bæredygtighed bliver en vigtig konkurrencefordel på fremtidens globale marked.  

Sådan lyder det fra Bent Claudi Lassen, viceformand i Grønt Udvikling- og Demonstrationsprogram (GUDP). Han har netop været med til at uddele 100 mio. kr. til projekter, der sigter mod en grønnere fremtid for fødevaresektoren. Og den tidligere Danish Crown-formand er ikke i tvivl om, hvilken vej vinden blæser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier