Fødevarevirksomheder bør tage ansvar for miljøet

Bæredygtighed bliver et konkurrenceparameter i fremtiden, og derfor bør virksomhederne gå i gang med at omstille sig til en mere grøn produktion, mener Bent Claudi Lassen, viceformand i GUDP-fonden og tidligere Danish Crown-formand.
Fremtiden er grøn. Derfor bør virksomhederne arbejde målrettet mod en bæredygtig produktion, mener Bent Claudi Lassen. | Foto: PR/Foto Service Fyn
Fremtiden er grøn. Derfor bør virksomhederne arbejde målrettet mod en bæredygtig produktion, mener Bent Claudi Lassen. | Foto: PR/Foto Service Fyn

Det danske fødevareerhverv bør tage ansvar for den grønne omstilling. Om ikke andet så for sin egen skyld, da bæredygtighed bliver en vigtig konkurrencefordel på fremtidens globale marked.  

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter