FødevareWatch

Chr. Hansen klar med ny økonomidirektør

Fra 1. august indtræder en ny 38-årig skikkelse i Chr. Hansens direktion.

38-årige Søren Westh Lonning er blevet udpeget som ny finansdirektør i ingrediensforretningen Chr. Hansen.

Det meddeler koncernen tirsdag morgen.

Søren Westh Lonning kommer fra en stilling som direktør med ansvaret for Sydvesteuropa og derudover er han for øjeblikket økonomidirektør for EMEA-regionen i Chr. Hansen.

"Søren har en stærk finansiel baggrund fra nationale såvel som internationale stillinger. Han har en stor viden om Chr. Hansen og produkterne, og en bred ledelseserfaring - alle kompetencer, der er velegnede til jobbet som CFO, og jeg er derfor meget glad for, at vi er i stand til at udpege en højt kvalificeret intern efterfølger," udtaler Cees de Jong, adm. direktør i Chr. Hansen.

I perioden 2007-2013 besad Søren Westh Lonning en række andre poster i Chr. Hansen. Heriblandt var han Vice President for Business Finance and Sourcing, Finance Director for Cultures & Enzymes og Health & Nutrition, ligesom han også var Director of Corporate Development i Chr. Hansen, skriver ingrediensvirksomheden.

Søren West Lonning tiltræder i det nye job 1. august, hvor han skal afløse den nuværende økonomidirektør, Klaus Pedersen. Han meddelte tilbage i marts, at han fra senest 28. februar 2016 tiltræder i sit nye job hos Nets. Han har været hos Chr. Hansen siden 2011.

"Jeg har virkelig nydt min tid som CFO hos Chr. Hansen og har påskønnet at være en del af det team, der har videreført selskabets positive udvikling," udtalte Klaus Pedersen i forbindelse med opsigelsen.

Søren West Lonning afløser også Klaus Pedersen i koncerndirektionen, hvor han kommer til at sidde sammen med adm. direktør Cees de Jong og Knud Vindfeldt, der er direktør for kultur- og enzym-divisionen.

Chr. Hansen-direktør udskiftet

Chr. Hansen siger farvel til direktør

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier