FødevareWatch

Kokke og tjenere er i stigende kurs i udkantsdanmark

Horestas medlemmer begynder at opleve mangel på faglært arbejdskraft. Hoteldirektør og 3F-formand efterlyser en indsats, der kan sende unge fra storbyerne og ud til vandkanten.

Foto: Ritzau

Hotel- og restaurationsbranchen især i "udkantsdanmark" begynder så småt at opleve en mangel på faglært arbejdskraft.

Branchens arbejdsgiverforening Horesta har foretaget en rundspørge hos ca. 220 medlemmer landet over, og den viser, at 40 pct. oplever, at det er svært at få arbejdskraft. Det er især kokke og tjenere, der er mangel på. 58 pct. regner med, at de to grupper medarbejdere bliver sværere at få i løbet af de kommende 2-3 år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier