FødevareWatch

Her er danskernes foretrukne dagligvarekæde

En ny analyse fra virksomheden Reputation Institute kårer nu den dagligvarehandel, der har det bedste omdømme hos danskerne.

Foto: Ernst van Norde/Polfoto/Arkiv

Rema 1000 er danskernes foretrukne dagligvarehandel.

Det viser en ny omdømmeanalyse af virksomheder i Danmark fra strategi- og rådgivervirksomheden Reputation Institute, skriver Børsen.

”Det bekræfter os i, at vi har den rigtige retning, og det giver os yderligere kampgejst i forhold til vores ambitioner om at blive Danmarks største dagligvarekæde og om at blive Danmarks mest værdidrevne selskab,” siger adm. direktør i discountforretningen, Henrik Burkal.

Ifølge Børsen ligger Rema 1000 nr. 14 på listen, mens Coop og Dansk Supermarked er at finde på henholdsvis plads nr. 17 og 20.

Opgørelsen tæller også virksomheder der ikke er relateret til dagligvarehandlen, og derfor figurerer den populære discountkæde Rema 1000 først på plads nr. 14.

Coop opruster på økologi - igen

Ny rapport: Dansk Supermarked ligner en taber

Mere fra FødevareWatch

Chokoladekoncern undskylder til Kina

Chokoladekoncernen Mars har været ude med en officiel undskyld til Kina, hvor den bl.a. understreger, at Mars ”respekterer Kinas nationale suverænitet”. Det sker, efter koncernen har refereret til Taiwan i en reklamekampagne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier