FødevareWatch

Dansk badminton får småkager galt i halsen

To konkurrerende småkagefirmaer er blevet omdrejningspunktet i en konflikt i dansk badminton, der nu har medført, at flere landsholdsspillere er blevet ekskluderede.

Foto: Claus Bonnerup/Ritzau

Badmintonforbundet valgte fredag øjeblikkeligt at indstille samarbejdet med fem spillere, Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl, Joachim Fischer, Mathias Boe og Carsten Mogensen, da disse ifølge en pressemeddelelse ikke ønsker at rette sig efter deres forpligtelser i den kollektive aftale mellem Badminton Danmark og Spillerforeningen.

Til Sudirman Cup, VM for hold, har forbundet lavet en sponsoraftale med småkageproducenten Danisa og kræver derfor, at kvintetten undlader at spille med reklamer for den konkurrerende småkagevirksomhed, Kelsen, der har indgået individuelle sponsoraftaler med de fem spillere. Længere tids diskussion om problemstillingen har ikke ført til en løsning, og hovedpersonerne vil blive ramt på en række områder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier