Purung 'kornkonge' kan have fuppet sig til medieomtale

Noget tyder på, at en ung iværksætter har romantiseret sin forretning med salg af korn for millioner og snydt en stribe store medier, skriver Metroxpress.
AF PER FANEFJORD LAURSEN, MediaWatch

Børsen, Jyllands-Postens Finans.dk og Tv2.dk har alle gjort det; ladet sig fascinere af og portrætteret en 18-årig landbrugselev Christian Bojesen – også kaldet 'kornkongen'.

Sidste år blev Christian Bojesen nomineret til iværksætterprisen Ivækst-prisen, der uddeles af erhvervsportalen Ivækst, som "Årets Udkantsiværksætter" for sit firma Skadholm Agro.

Hovedpersonen har til flere medier fortalt, at hans kornmæglerfirma, som han stiftede i juni sidste år, omsatte for 82,6 mio. i fjor og samme år lukkede 2015-ordrer for yderligere 92 mio. kr.

Men der er noget, der ikke stemmer, skriver mx.dk.

Avisen var i går i kontakt med 31 ud af 32 landmænd, som Christian Bojesen d. 23. december sidste år mailede en julehilsen til, hvor han takkede dem for, at de havde handlet hos ham. En hilsen, som Christian Bojesen i december lagde et billede af på sin Instagram-profil.

Adspurgt om de havde handlet med Skadholm Agro fik Metroxpress negative svar fra de 31 landmænd, der alle afviste at have handlet med Skadholm Agro, skriver avisen.

Metroxpress har gentagne gange forsøgt at få Christian Bojesen i tale, men han har ikke ønsket at lade sig interviewe.

Skadholm Agro er registreret i det centrale virksomhedsregister (CVR) som en enkeltmandsvirksomhed, der ikke er mulighed for at se regnskabet for i registret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også