FødevareWatch

Smithfield-direktør åbner døren for opkøb

Amerikanske Smithfield Foods har leveret et forrygende årsresultat og nedbragt gælden betydeligt. Selskabets finansdirektør åbner op for, at man nu vil kigge udad mod ”eksterne vækstmuligheder”.

Foto: Steve Helber/AP/POLFOTO/arkiv

Den amerikanske svinekødsproducent Smithfield Foods præsenterede for nylig et rekordresultat i sit første afsluttede regnskabsår efter, man i slutningen af 2013 blev opkøbt af kinesiske WH Group.

Omsætningen blev hævet med 8 pct. til 15 mia. dollars, mens bundlinjen blev løftet med hele 361 pct. til 556,1 mio. dollars. Men ligeså vigtigt var det, at man kunne annoncere, at man har nedbragt sin gæld med 705,6 mio. dollars, siden selskabet blev overtaget af WH Group, hvilket bragte gælden ned på samme niveau som inden opkøbet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier