FødevareWatch

Danskerne nægter at kvitte fedtet

En ny undersøgelse fra DTU Fødevareinstituttet viser, at danskerne stadig spiser for meget fedt, og særligt én bestemt del af befolkningen er svær at råbe op. DI efterspørger langt nyere data som grundlag for undersøgelserne. 

Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto

I en national undersøgelse kortlægger DTU Fødevareinstituttet nøjagtigt 3.946 danskeres spisevaner og hvor meget motion, de dyrker.

Mens der er positive takter i form af mere fisk og flere grøntsager – særligt stigningen i grøntsager kommer dog fra et lavt niveau - så er danskernes kost blevet federe og indholdet af mættet fedt er gennemsnitligt 50 pct. højere end anbefalet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier