FødevareWatch

Dansk Haribo-chef skal strømline og skabe ro

Haribo Lakrids har haft flere direktørudskiftninger på få år og døjet med turbulente forhold i produktionen. Nu skal ny direktør skaffe ro i den danske del af det tyske familieejede selskab.

Foto: POLFOTO

Jesper Skov satte sig i direktørstolen i Haribos danske afdeling i Faxe første januar. Igennem de seneste år har der været flere direktørudskiftninger og sideløbende har produktionen været ustabil, og det skal Jesper Skov nu lave om på.

”Her i Faxe har der igennem de sidste år været en meget stor udskiftning af personer, der havde min direktørstilling. Da jeg kom, var der en medarbejder, der direkte sagde til mig – ja, du er nu den sjette chef, jeg har haft de seneste år. Så der har manglet noget stabilitet, og for cirka et år siden, var der en del leveringsproblemer,” siger han til FødevareWatch og fortsætter:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier