FødevareWatch

Arla vil sælge laktose på nettet

Arlas datterselskab Arla Food Ingredients vil nu begynde at sælge laktose på den store online handelsplatform Global Dairy Trade.

Foto: AFI/ PR

Da andelsmejeriet Arla i november sidste år åbnede et nyt laktoseanlæg i Nr. Vium ved Videbæk, lagde man ikke skjul på at ambitionerne for netop handel med laktose var store i koncernen.

”Det bliver et af de mest lønsomme mejeri-anlæg i hele Arla og giver os helt nye eksport-muligheder, som vi ikke havde før. Efterspørgslen efter højkvalitets-laktose til børneernæring er øget de senere år, og vi forventer, at efterspørgslen vil fortsætte med at stige. Vi har allerede strategiske aftaler på plads med nogle af de største globale og regionale børneernæringsproducenter, og kan nu levere laktose-ingredienser af højeste kvalitet,” sagde topchef Peder Tuborgh ved den lejlighed.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier