FødevareWatch

Hanegal opruster på pølser uden skind

Økoproducenten Hanegal poster penge i produktionen af convenience-produkter som pølsehorn og færdigretter, som man forventer stor vækst på i de kommende år.

Foto: Martin Bubandt/Polfoto/Arkiv

Det økologiskes selskab Hanegal, der bl.a. producerer  leverporstej og pølser, har haft et solidt år.

Virksomheden har netop leveret regnskab for 2013/14 og kommer ud med en bruttofortjeneste på 19,6 mio. kr. mod 16,4 mio. kr. i det foregående år. Den lander samtidig et driftsresultat for året på 2,9 mio. kr. mod 1,7 mio. kr. i 2012/13.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier