FødevareWatch

Danske medarbejdere giver overskud i Chr. Hansen

Ingrediensvirksomheden har øget sin effektivitet med 40 pct. siden 2007 og kan nu konkurrere med lande, hvor lønnen er billigere.

Foto: PR

Automatisering, efteruddannelse og øget fleksibilitet har ført til, at Chr. Hansen har forbedret sin effektivitet med op til 40 pct. på sin danske fabrik siden 2007.

Indsatsen giver først og fremmest udslag på bundlinjen, men den betyder også, at ingrediensvirksomheden kan bevare sine arbejdspladser her i landet frem for at flytte dem til områder, hvor lønnen er billigere.

Det skriver Børsen.

”Hvorfor vælger vi at skrue op for produktionen i Danmark og ikke i Kina? Først og fremmest giver det økonomisk mening. Vi kan med vores fabrik konkurrere med produktionen i hele verden. Og samtidig er der et element af, at vi vil holde teknologien tæt til os. Vi vil sikre, at ingen løber med, hvad vi gør bedst,” siger adm. direktør Cees de Jong til avisen.

Ifølge planen skal Chr. Hansen fordoble sin produktivitet på sin fabrik i Avedøre uden at øge antallet af medarbejdere markant inden 2018.

Henrik Poulsen forlader Chr. Hansen

Chr. Hansen vil sikre indtjening på at gøre fødevarer sundere

Chr. Hansen kom i gang med big data for 1000 kroner

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier