FødevareWatch

De fik nyt job i 2014

TILBAGEBLIK: Året har budt på mange store og små jobskifter i fødevareerhvervet. Det mest overraskende kom i Landbrug & Fødevarer, men her finder du også nogle af de andre vigtige udskiftninger.

Foto: Peter Klint

Der er nok ingen tvivl om, hvad fødevareindustrien kommer til at huske 2014 for, når det kommer til nyansættelser. I et år præget af store omvæltninger i den danske detailbranche, er det alligevel i retning af primærproduktionen, at vi finder den største nyhed.

I oktober præsenterede formand i Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild det, som han med egne ord betegnede som et scoop, da han overfor den danske presse kunne fortælle, at siddende justitsminister Karen Hækkerup(foto) skulle overtage posten som adm. direktør i Landbrug & Fødevarer. En post som den tidligere forsvarsminister, Søren Gade tilbage i september forlod på grund af en række strukturelle ændringer i interesseorganisationen, hvor man blandt andet har ansat en ny vice adm. direktør, Anne Ahrnung, der skulle fokusere på den interne udvikling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier