HKScan henter fire nye ind i ledelsen

Kyllingeproducenten HKScan Danmark, der slagter kyllinger under brandet Rose, har ansat fire nye ledere. I næste måned starter den nye chef.

En ny producentchef, en direktør med ansvar for HR, en finansdirektør og en kommunikationsansvarlig -  den finske slagterikoncern HKScan har i den danske afdeling hen over sommeren haft gang i jobsamtalerne, og nu er en stor del af ledelsen på plads.

I midten af november tiltræder Anders Jeppesen Jensen, som administrerende direktør for HKScan Danmark. Han kommer fra en stilling som koncerndirektør hos Tican A/S og administrerende direktør hos Tican Process A/S og har tidligere bl.a. været administrerende direktør hos Arla Foods i Norge, skriver HKScan Danmark i en meddelelse.

På posten afløser han den nuværende fungerende direktør Thomas Perkiö, der om ansættelsen af de fire nye i ledelsesteamet siger:

”Jeg er rigtig glad for at vi nu har størstedelen af vores nye ledelsesteam på plads – vi har været igennem nogle turbulente år, hvor vi bl.a. er blevet ramt af en større brand, der har påvirket vores forretning betydeligt. Men vi er ved at være færdige med at genopbygge vores produktion og med det nye ledelsesteam på plads, kan vi se fremad og fokusere på at udnytte de spændende muligheder, der er i fremtidens fødevaremarked.”

De fire nye ansigter i ledelsesteamet er:

Karen Margrethe Balle, der er blevet ansat som ny producentchef. Hun kommer fra en stilling i Danhatch. Marianne Boe Madsen er blevet ansat som Vice President, Human Resources Denmark. Hun har tidligere været i Bang&Olufsen og EnergiMidt. Henrik Schaar er udnævnt som Vice President of Finance. Han kommer fra en stilling som Vice President, Head of Group Finance i LEGO koncernen. ​Kjeld Andersen tilknyttes som Communications Manager i Danmark.

HKScan Danmark er en del af den børsnoterede nordiske kødkoncern HKScan med hovsæde i finske Turku. Koncernen, der også arbejder meget indenfor svineslagterier omsætter årligt for omkring 15 mia. kr. og har omkring 7700 ansatte.

HKScan investerer massivt i nye produktionsanlæg

Sparekniven rammer 68 HKScan-folk

Ny direktør til HKScan i Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også