FødevareWatch

Nyt erhvervsmedie i luften

Tirsdag morgen har JP/Politikens Hus sendt det nye online erhvervsmedie Finans i luften. Mediet henvender sig til alle med interesse for dansk og internationalt erhvervsliv.

Kære læser

FødevareWatch har fået et fætter. JP/Politikens Hus, der også ejer Watch Medier, har tirsdag morgen sendt det nye brede erhvervsmedie Finans i luften. Mens FødevareWatch skriver specifik om fødevare- og drikkevare-branchen, beskæftiger Finans sig med dansk og internationalt erhvervsliv i bred forstand.

Og ambitionerne med det nye medie er store. Du kan læse mere om tankerne bag Finans her og oprette et gratis prøveabonnement. 

Som abonnent på FødevareWatch får du også glæde af Finans, da vi løbende vil bringe udvalgte artikler fra mediet her på sitet. Men vi vil naturligvis opfordre dig til at prøve den fulde version og dermed supplere FødevareWatch med det nye brede erhvervsmedie om dansk erhvervsliv.

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier