Med en stribe guld- og sølvmedaljer til chokoladens udgaver af VM og EM, er Mikkel Friis-Holm er kendt navn. Chokoladen bliver udviklet hjemme hos ham selv i Rye på Midtsjælland, men produktionen har indtil nu ligget i Frankrig, selvom det gennem længere tid har været Mikkel Friis-Holms drøm at få det helt tæt på. Den drøm bliver nu til virkelighed, da Mikkel Friis-Holm har fået tilladelse til at indrette det tidligere produktionskøkken på Hvalsø Ældrecenter til sit produktionskøkken.
”Vi håber på at få maskinerne til produktionen sat ind i løbet af efteråret, op mod jul. Der skal ansættes en daglig produktionsleder og en administrerende direktør ved siden af mig. Min kone Anna Klareskov fortsætter med regnskabet, så vi bliver fire. Vi får også en praktikant op fra Italien i oktober,” forklarer Mikkel Friis-Holm til Roskilde Dagblad.
Samtidig bliver chokoladefabrikken til et aktieselskab. Den 1. oktober er der deadline for at tegne aktier, og Friis-Holm regner med at kunne rejse to mio. kr. gennem aktieemissionen.
I det tidligere produktionskøkken på Hvalsø Ældrecenter får Mikkel Friis-Holm godt 170 kvadratmeter at arbejde med.