Milliardstort foodservicemarked fokuserer på pris

Den danske foodservicesektor omsætter for mere end 42 mia. kr. årligt; fire arketyper styrer indkøbet af fødevarer.
Foto: Ole Lind
Foto: Ole Lind

Prisen spiller overordnet set en afgørende rolle, hvis fødevareleverandører vil levere til den danske foodservicesektor, der årligt omsætter for mere end 42 mia. kr. - og det er en sektor i vækst.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Tidligere ISS-topchef Jeff Gravenhorst kommer til at stå i spidsen for Coop-bestyrelsen, hvor han har siddet på posten som næstformand siden foråret 2022. | Photo: Stine Bidstrup

Coop vælger ny formand

Tidligere ISS-direktør sætter sig for bordenden af dagligvarekoncernen, erfarer Børsen. (Opdateres)

For abonnenter


Læs også



Foto: Pr

Danforel kæmper sig ud af barsk periode

For abonnenter