FødevareWatch

Milliardstort foodservicemarked fokuserer på pris

Den danske foodservicesektor omsætter for mere end 42 mia. kr. årligt; fire arketyper styrer indkøbet af fødevarer.

Foto: Ole Lind

Prisen spiller overordnet set en afgørende rolle, hvis fødevareleverandører vil levere til den danske foodservicesektor, der årligt omsætter for mere end 42 mia. kr. - og det er en sektor i vækst.

Det konkluderer Landbrug & Fødevarer i en tilbundsgående markedsanalyse af sektoren, der både består af private og offentlige aktører. Den private andel er langt den største med 72 pct. af de serverede måltider. Den private foodservicesektor består bl.a. af restauranter, fastfood-kæder og arbejdsgiverkantiner. De offentlige aktører er f.eks. børneinstitutioner, hospitaler og plejehjem.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier