FødevareWatch

Øko-fest på NorthSide

Der er lagt op til fest på NorthSide - også på økofronten, når det gælder mad og nyt øl fra Tuborg.

Den fremadstormende danske musikfestival NorthSide i Aarhus satser nu markant på økologi på den kommende festival – både i samarbejde med madboder og Tuborg.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

”Alle madbodernes retter vil som minimum være 30 procent økologiske, og festivalen forventer at ramme en økologiandel på 70 procent i alt. North Side har desuden samarbejdet med Tuborg om lanceringen af bryggeriets første økologiske fadøl,” hedder det i pressemeddelelsen.

70 procent økologi på madsiden er ifølge Anne Jensen, der er ansvarlig for grønne initiativer på NorthSide, ”langt over, hvad vi troede var muligt”. Om økologiandele på Northside skriver festivalledelsen:

*12 madboder med minimum 90% økologi

*16 madboder med minimum 60% økologi

*Tre madboder med minimum 30% økologi

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier