FødevareWatch

Chr. Hansen får hjælp af internationale profiler

Ingrediensproducenten Chr. Hansen har nedsat et rådgivningspanel fyldt med eksperter fra udlandet. Målet er at fastholde førende position på markedet for kosttilskud.

Foto: PR

Den danske producent af ingredienser Chr. Hansen vil i fremtiden trække på udenlandsk ekspertise, når positionen som den førende udvikler af mælkesyrebakterier til kosttilskud og modermælkserstatning skal forsvares.

Selskabet, der har hjemme i Hørsholm, har således nedsat et rådgivningspanel med en række udenlandske eksperter på området.

"For at sikre fortsat og topkvalificeret rådgivning, når vi afsøger mulighederne i den menneskelige mikrobiom, har vi nu nedsat et verdensklasses rådgivningsorgan fyldt med internationalt anerkendte ledere på deres respektive felter," udtaler Christian Barker, Vice President i Chr. Hansens afdeling for sundhed og ernæring, i en meddelelse.

Medlemmerne i Chr. Hansens nye rådgivningspanel er:

Eric Claassen (formand), professor på Erasmus Medical Centre i Rotterdam.

Gary Wu, professor i medicin på Perelman School of Medicine i Pennsylvania, USA.

Willem de Vos, professor i mikrobiologi på Helsinki University.

Robert Brummer, professor i klinisk ernæring, Örebro University.

Ruth Thieroff-Ekerdt, grundlægger af Panda Consulting, Mendham, USA.

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier