FødevareWatch

Øllingegaard til detailhandlen: Giv os mere spillerum

Detailbranchen er nødt til at give de mindre økoproducenter andre og bedre vilkår, end de giver de store. Det er i deres egen interesse, lyder det fra direktøren i Sjællands sidste økologiske mejeri Øllingegaard.

Foto: PR

Mangfoldighed i produktsortimentet og et udbud af kvalitetsvarer er vigtigt for detailbranchen, hvis den vil tiltrække kunder. Med et vedvarende prispres på detailbranchens leverandører – store som små, økologiske som konventionelle – er det ikke underligt, at særligt de små økologiske producenter, som nødvendigvis leverer et dyrere produkt, kan blive tvunget til at sige nej til en ordre eller i sidste ende må dreje nøglen om. Sådan er meldingen fra direktør i Øllingegaard, Steen Jespersen.

”Detailhandlerne bliver nødt til at forstå, at de har en stor interesse i at beskytte sådan nogen som os, vores eksistens og indtjeningsmuligheder og give os mere spillerum, end de giver til Arla og de store. Vi og vores kolleger kan simpelthen ikke producere lige så effektivt som et stort system som Arla - det kan ikke lade sig gøre. Kæderne og indkøberne bliver nødt til at forstå, at de har en interesse i, at vi tjener penge. Og det forstår de ikke, som det er nu,” siger han og uddyber:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier