Kultiveret kød skræmmer ikke danskerne: Flertal vil have det på hylderne

Flertal mener ligeledes, at det kultiverede kød skal produceres i Danmark, viser ny undersøgelse foretaget af Good Food Institute Europe.
55 pct. af de adspurgte danskere svarer i undersøgelsen, at de gerne vil prøve kultiveret kød. | Foto: Peter Dasilva/Reuters/Ritzau Scanpix
55 pct. af de adspurgte danskere svarer i undersøgelsen, at de gerne vil prøve kultiveret kød. | Foto: Peter Dasilva/Reuters/Ritzau Scanpix

I Singapore og USA er det allerede nu muligt at finde kultiveret kød på restauranter - og står det til flertallet af danskerne skal det også være tilfældet i Danmark. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter