Friland-direktør tror på løft af økoforretning på sigt

Efterspørgslen og omsætningen på økologisk grisekød stiger igen, men indtjeningen skal stadig løftes, før det er en bæredygtig forretning for leverandører, udtaler Friland-direktør i halvårsregnskab.
Adm. direktør i Friland, Søren Tinggaard: "Jeg vil betegne vores resultat som okay, fordi vi har evnet at få løftet både priserne og vores udnyttelsesprocent, som er de parametre, vi selv er herrer over.” | Foto: Joachim Ladefoged
Adm. direktør i Friland, Søren Tinggaard: "Jeg vil betegne vores resultat som okay, fordi vi har evnet at få løftet både priserne og vores udnyttelsesprocent, som er de parametre, vi selv er herrer over.” | Foto: Joachim Ladefoged

Der er tegn på fremgang, og Friland melder nu om spirende optimisme efter de sidste par års dystre udsigter.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også