Dagrofa-topchef jagter fremgang i foodservice

Milliardsalget og indtjeningen skal løftes i detailkoncernen, og de professionelle køkkener er en af vejene derhen, selv om 2024 byder på masser af udfordringer.
Dagrofas koncernchef Tomas Pietrangeli vil meget gerne profitere endnu mere af danskernes lyst til at spise ude. Foodservicemarkedet rummer ifølge ham et potentiale, selv om der fortsat er mørke skyer på himlen. | Foto: Dagrofa / Pr
Dagrofas koncernchef Tomas Pietrangeli vil meget gerne profitere endnu mere af danskernes lyst til at spise ude. Foodservicemarkedet rummer ifølge ham et potentiale, selv om der fortsat er mørke skyer på himlen. | Foto: Dagrofa / Pr

Selv om den forretningsmæssige sigtbarhed er dårlig på grund af prisfokus og højt omkostningsniveau, er kunderne derude, og der er mere at hente.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Photo: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter