Slagteri-ejer ser fare i at gøre dansk kød dyrere

Ligestilling mellem dansk og udenlandsk kød i kølediskene er centralt, pointerer Himmerlandskøds direktør og ejer.
Himmerlandskød er næststørste kreaturslagteri herhjemme og omsætter årligt for 1,3 mia. kr. | Foto: Pr/himmerlandskød
Himmerlandskød er næststørste kreaturslagteri herhjemme og omsætter årligt for 1,3 mia. kr. | Foto: Pr/himmerlandskød

Der bør være lige vilkår for dansk og udenlandsk oksekød i kølediskene, eller bliver det svært for dansk landbrug og hele følgeindustrien.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også