Stifteren bag det Tønder-baserede Søgaard Food, Martin Fuhlendorff, har fået nyt job - og tilmed et job, der koster ham så meget tid, at han nu må lukke fødevareselskabet.
Til Jydskevestkysten fortæller direktøren, at det er med ”grædende hjerte og sund fornuft”, at han har besluttet at lukke selskabet, der står bag Søgaard-saft, per 1. marts.
”Det giver ikke mening at fortsætte med den tid, jeg har mulighed for at lægge i det. Det er super ærgerligt. Virksomheden er jo mit barn, som jeg har bygget helt op fra bunden,” siger Martin Fuhlendorff, der netop er tiltrådt som forpagter af Marskhotellet i Højer og ligeledes står bag driften af Hotel Tønderhus, til avisen.
Han fortæller videre, at han de seneste to år har arbejdet på et salg af hele Søgaard Food-selskabet, men at det trods flere interesserede ikke er lykkedes.
Søgaard Food kom ud af seneste regnskabsår, 2022, med et underskud på 330.000 kr. mod et overskud i samme niveau året forinden. Bruttofortjenesten faldt dog til det halve, fra 809.000 kr. til 433.000 kr.