Tiltag skal få flere insekter på tallerkenen

Forskere vil sætte mere fokus på insekter som klimavenlig proteinkilde i fødevareproduktionen ved at udveksle viden med erhvervet.
"Insekterne indeholder nogle af de næringsstoffer, som vi har brug for i kosten, og som vi ikke kan få fra plantefødevarer," udtaler professor Jan Værum Nørgaard fra Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab på Aarhus Universitet. | Foto: Marijan Murat/AP/Ritzau Scanpix
"Insekterne indeholder nogle af de næringsstoffer, som vi har brug for i kosten, og som vi ikke kan få fra plantefødevarer," udtaler professor Jan Værum Nørgaard fra Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab på Aarhus Universitet. | Foto: Marijan Murat/AP/Ritzau Scanpix

Der skal mere fokus på brugen af insekter som proteinkilde i fødevarerne, lydre optakten til et et kommende arrangement i Aarhus.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter