Økologi, lokale leverandører og rene råvarer er nogle af de værdier, der har banet vejen for det kommende samarbejde mellem de to parter.
”Jeg er rent ud sagt lykkelig over samarbejdet med Scandic. De gør sig umage og har overblik over hele værdikæden for de produkter, de bruger. Det er afgjort et samarbejde, hvor to plus to bliver til fem. Samtidig er Scandic en stor spiller, og hotelgæster spiser mange is, når de holder ferie. Og jeg håber, de vil spise endnu flere is i fremtiden, nu hvor den både er økologisk og danskproduceret,” siger Anders Eibye Hansen, medejer og kommunikationsansvarlig hos Hansens Is i en pressemeddelelse.
Scandic er landets største hotelkæde og har en målsætning om, at 80 pct. af kædens fødevareforbrug skal være danskproduceret i 2026. I dag ligger det tal på 70 pct.
”Med Hansens Is er alle dele af værdikæden i orden, og det Hansens Is laver, vil vi gerne støtte. Man kan faktisk smage kvaliteten i både råvarer og proces. Det er et klart kvalitetsløft på dessertfronten, som vores gæster fortjener. Samtidig understøtter partnerskabet vores målsætning om, at 80% af vores fødevarer i 2026 skal være danskproduceret. Vi er godt på vej,” lyder det fra Scandics F&B direktør, Karsten Felvang Nielsen.
På Scandics 30 danske hoteller sættes der hvert år omkring 12 ton is til livs, og snart vil det altså udelukkende være Hansens Is’ produkter, gæsterne tilbydes.