Orkla Danmark vinker farvel til kommunikationsdirektør efter mindre end et år

Kommunikationsprofilen Karsten Kolding forlader fødevarekoncernen for at blive vicedirektør.
Foto: Pr
Foto: Pr

Karsten Kolding har endnu ikke rundet årsdagen for sin ansættelse som kommunikationsdirektør i den norske fødevarekæmpe Orklas danske forretning. Nu forlader han Orkla Danmark for i stedet at blive vicedirektør på Hotel- og Restaurantskolen. 

Det oplyser Karsten Kolding i et opslag på Linkedin, hvori han skriver: 

”Jeg har første skoledag mandag. I den kommende uge starter jeg nyt job i stillingen som vicedirektør på Hotel- og Restaurantskolen i København.”

Videre skriver Karsten Kolding, at han ikke er ”helt ny i klassen”:

”Jeg har gennem det sidste år været knyttet til dette fantastiske sted som ledelsesrådgiver og konsulent. Og siden som chef for det visionære projekt for en ny, bæredygtig og moderne værkstedsskole, der skal bygges på grunden i Valby. Nu har jeg søgt og fået jobbet som vicedirektør.”

Karsten Kolding slår særligt på det, at man på Hotel- og Restaurantskolen står over for en vigtig opgave i at få flere til at søge ind og gennemføre uddannelsen som kok, tjener, ernæringsassistent osv. - hvilket er en opgave, han glæder sig til at tage del i. 

”Samtidig siger jeg nu tak for nu til mine kollegaer i Orkla Danmark og Orkla Group. En spændende virksomhed at lære at kende med mange vidende, ansvarlige og meget søde kollegaer i Danmark og resten af Norden og Baltikum. Det har været en fornøjelse at lære jer at kende,” lyder det videre fra Karsten Kolding i opslaget. 

Karsten Kolding blev per 1. juni sidste år udnævnt som kommunikationsdirektør i Orkla Danmark. Før har han haft titel af at være kommunikationschef i Coop mellem 2008 og 2017, ligesom han har været selvstændig med firmaet Kolding Kommunikation i en overgang. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også