Bælgfrugter er kernen i kantineselskabs klimasatsning

Kantineselskabet Meyers vil halvere sit klimaaftryk fra råvarer inden 2030 og har øget brugen af bælgfrugter markant.
Foto: Joachim Ladefoged
Foto: Joachim Ladefoged

Maden hos kantinevselskabet Meyers skal i de kommende år have et langt lavere klimaaftryk. Selskabet arbejder i disse år med at nedbringe aftrykket fra råvarerne, der skal halveres i 2030 i forhold til 2018.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også