Nyt formandskab på plads i DI Fødevarer

Bestyrelsen for brancheorganisationen har valgt Torben Emborg som ny formand og Ingri Wangen Ohlsen som næstformand.
Foto: Di Fødevarer / Pr
Foto: Di Fødevarer / Pr

Torben Emborg, som er adm. direktør for Nordic Region i Nestlé. afløser Erik Wiberg-Lyng, som har været formand for DI Fødevarer siden februar 2021, det skriver DI Fødevarer i en pressemeddelelse.

Formandsskiftet sker, fordi Erik Wiberg-Lyng har valgt at fratræde sin stilling som Global President for Ingredients i International Flavors & Fragrance (IFF). 

”Jeg ser frem til at samarbejde med resten af DI Fødevarers bestyrelse og fortsætte arbejdet med visionen om, at vores verdensførende fødevareklynge kan bidrage mest muligt til et stærkt og bæredygtigt samfund,” siger Torben Emborg.

Udover det nye ansigt på formandsposten er der også et nyt navnskilt ved næstformandens stol. Det er Ingri Wangen Ohlsen, som er adm. direktør i Orkla Care, som er blevet valgt til næstformand.

Tidligere næstformand stoppet for nylig

For få uger siden trak den tidligere næstformand i DI Fødevarer sig fra posten. Indtil begyndelsen af februar besad Gitte Skare næstformandsposten. 

Gitte Skare er fortid i Dansk Industri

Gitte Skare er datter af Kurt Skare og medejer af Skarekoncernen, men hun trak sig i forbindelse med sagerne om ommærkning og gammelt kød, som har ført til, at hele Skarekoncernen er nu omfattet af konkurs- og rekonstruktion.

De nye navne på formands- og næstformandsposterne i DI Fødevarer skal nu være med til at pleje de omkring 300 medlemmers interesser i organisationen.

Medlemmerne er alt lige fra små iværksættere til store, globale fødevare- og ingrediensvirksomheder. 

Bestyrelsen består af 17 direktører fra medlemsvirksomhederne, og DI Fødevarer ledes af branchedirektør Leif Nielsen.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også