FødevareWatch

Topchefer i fælles opråb til politikerne: Hold fokus på klimaet

12 topchefer, herunder fire fra fødevareverdenen, opfordrer i et fælles opråb politikerne til at holde øjnene på klimaindsatsen - også i en tid, hvor priserne banker i vejret.

Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix.

Fire fødevaredirektører kommer sammen med andre otte andre topchefer i nogle af de største danske selskabet med en fælles opfordring til politikerne: Hold fokus på klimaindsatsen - også selv om inflationen buldrer afsted.

Nærmere specifikt er der tale om Jacob Aarup-Andersen, adm. direktør i ISS, Carlsberg-topchef Cees ’t Hart, Danish Crowns Jais Valeur og Ester Baiget fra Novozymes, der sammen med otte andre topchefer danner fælles front i Finans.

”Vi opfordrer alle danske politikere, nuværende og kommende regeringer til at sikre, at Danmark forbliver et bæredygtigt globalt foregangsland, der vælger modige og fleksible løsninger for den grønne omstilling,” lyder det fra de 12 topchefer.

Foruden de fire fødevaredirektører står topchefer fra A.P. Møller-Mærsk, Grundfos, FLSmidth, PensionDanmark, Lego, Topsoe, Vestas og Ørsted.

Overblik: Fødevarebranchen og de stigende el- og gaspriser

Dan Jørgensen: Virksomheder skal mærke ”markant sænkning af elregningerne”

Inflationen stiger fortsat i EU - runder 10 procent

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier