FødevareWatch

Danish Crown-chef: Jeg ser ingen fare for, at vi igen ender i sådan en nærdødsoplevelse

Danish Crown var frem til 2009 fanget i en ond cirkel: Svag konkurrenceevne førte til faldende produktion af grise, som førte til fyringsrunder på slagterierne, som førte til endnu svagere konkurrenceevne. Lyder det bekendt?

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Danish Crowns konkurrenceevne er kollapset. Produktionen af grise rasler ned. 350 slagteriarbejdere er netop blevet fyret, og lukning af et slagteri kan blive nødvendig.

Danish Crowns topchef Jais Valeur afviser imidlertid, at slagterikoncernen er ved at blive trukket ind i en ond cirkel, som den, der i 00’erne truede selskabets overlevelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier