FødevareWatch

L&F laver større rokade og udnævner ny områdedirektør

Landbrug & Fødevarer ryster posen og uddeler nye titler til en række medarbejdere - herunder udnævnelsen af ny områdedirektør for for public affairs og kommunikation.

Foto: PR/L&F

Efter en måned på posten sætter Merete Juhl nu sit præg på Landbrug & Fødevarers organisation.

Det sker ved en større rokade af flere medarbejdere, hvor den mest nævneværdige er Andreas Bach Mortensen, der bliver ny områdedirektør for interesseorganisationens public affairs og kommunikation. Han har siden april 2020 været chef for public affairs.

Det skriver Landbrug & Fødevarer i en pressemeddelelse.

”Nu har jeg været adm. direktør i Landbrug & Fødevarer i en måned, og det er helt tydeligt for mig, at vi har nogle ekstremt kompetente medarbejdere. Det kan ikke gentages nok. Men jeg tror også på, at vi kan øge vores værdiskabelse for medlemmerne ved at genbesøge dele af vores interne organisering. Det er den her rokade et resultat af,” siger Merete Juhl.

Derudover er der også fundet to nye afdelingschefer internt i form af Nanna Østergaard, der bliver kommunikationchef og souschef på området, mens Julia Fennefoss Vollertsen bliver chef for afdelingen Digital, Kampagne & Branding.

”Ambitionen er, at vi nu sætter hele L&F’s kommunikationskraft bag vores strategiske prioriteter. Vi skal være endnu mere synlige og innovative, så vi kan skabe størst mulig værdi for vores medlemmer. Det sætter vi nu det helt rigtige ledelseshold til at sikre, og jeg glæder mig til samarbejdet med de mange gode talenter, der allerede er i kommunikationsafdelingen,” siger Andreas Bach Mortensen.

(Denne artikel er leveret af FødevareWatchs søstermedie, AgriWatch.)

Ny direktør i L&F vil måles på den grønne omstilling og trivsel

Fødevareøkonom: EL-klimaforslag vil øge fødevarepriser

Ruslands eksport af hvede står over for at tage et tigerspring

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier