FødevareWatch

Vækst på bundlinjen hos snackproducent – mindre fald i omsætning

Grundet usikkerheder på markederne forventer chipsproducenten OK Snacks et mindre resultat i 2022 sammenlignet med foregående år.

Foto: Miriam Dalsgaard

Den midtjyske chips- og snackproducent OK Snacks fastholdt i 2021 kursen trods pandemi og usikkerheder med varelevering.

Regnskabet viser en nettoomsætning i koncernen på 367,7 mio. kr., hvilket er et mindre fald fra omsætningen året før, der lød på rekordstore 377,8 mio. kr. Bundlinjen blev dog løftet fra 13,4 mio. kr. i 2020 til 13,5 mio. kr. sidste år.

”Regnskabsåret 2021 har igen været et turbulent år med bl.a. påvirkningen af Covid-19-pandemien - herunder vareforsyningerne. På trods af disse udfordringer er det lykkedes at opnå et tilfredsstillende resultat,” skriver ledelsen i sin beretning.

Grundet store usikkerheder i markederne forventer koncernen et mindre resultat ved udgangen af 2022 sammenlignet med sidste år, skriver ledelsen i sin beretning.

OK Snacks er ledet af Torben Juul Andersen, der også er medejer i selskabet via familieselskabet STL Holding på den ene side og fødevarekoncernen Givesco, der på den anden side sidder på aktiemajoriteten.

Koncernens egenkapital lød i 2021 på 125,8 mio. kr. mod 116,3 mio. kr. året før, fremgår det endvidere af regnskabet.

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

OK Snacks udvider og nedlægger produktion

Chipshungrende danskere sender omsætningen i rekord hos producent

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier